اسکن ضخامت چربی بدن جهت انجام عمل زیبایی لیپوماتیک
از آنجا که امروزه افراد به زیبایی ظاهری خود از جمله زیبایی اندام اهمیت می دهند، لیپوماتیک به یکی از رایج ترین جراحی ها در سراسر جهان تبدیل شده است. لیپوماتیک در واقع یک نوع جراحی زیبایی برای از بین بردن و خارج کردن چربی، بدون شل شدن پوست و بازگشت دوباره چربی است. این عمل به گونه ای است که طی چند جلسه صورت می گیرد و در هر جلسه از عمل، چربی ها از طریق خرد شدن و مکش از بین می روند. برای انجام لیپوماتیک، پزشک درخواست سونوگرافی میزان چربی در نقاط شکم را میدهد.
سونوگرافی در تعیین میزان ضخامت چربی شکم نقش به سزایی دارد. با استفاده از سونوگرافی، تصاویری از چربی و عضلات منطقه مورد نظر ایجاد میشود. این تصاویر به پزشک کمک میکنند تا درک بهتری از ترکیب ماهیت بافتهای بدن در هر منطقه داشته باشد. با اندازه گیری ضخامت چربی، جراحان می توانند مناطقی را که نیاز به توجه بیشتری دارند شناسایی کرده و اطمینان حاصل کنند که میزان چربی مورد نظر از هر ناحیه برداشته می شود.
سونوگرافی یک روش غیر تهاجمی است و خطری ندارد در این روش از امواج اولتراسوند برای بررسی اندامها و ساختارهای شکم استفاده میشود. امواج اولتراسوند برخلاف دستگاه اشعه ایکس بسیار ایمن هستند، به راحتی از سطح پوست عبور کرده و به اندامهای داخلی بدن میرسند.
روشهای اسکن ضخامت چربی
به طور کلی، برای تصویربرداری از بافت های چربی، روش های تصویربرداری مانند سونوگرافی، سی تی اسکن و MRI توصیه می شود. پزشک باید با توجه به نیاز بیمار، روش مناسب برای تصویربرداری را تعیین کند.
کاربرد اسکن ضخامت چربی قبل از لیپوماتیک
استفاده از سونوگرافی بافت چربی قبل از لیپوماتیک مزایای متعددی دارد از جمله می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- ارائه ارزیابی کمی از نتایج لیپوماتیک قبل و بعد از عمل
- تشخیص تغییرات قابلتوجه در رسوبات چربی بدن
- پیروی از الگوهای توزیع مجدد چربی
اسکن ضخامت چربی در کدام نقاط بدن انجام میشود؟
چربی جدار شکم در نواحی نه گانه شکم که شامل اپی گاستریک، سوپرا امبلیکال، اینفرا امبلیکال، کوادران فوقانی راست، کوادران فوقانی چپ، کوادران تحتانی راست، کوادران تحتانی چپ ، ایلیاک رسات و ایلیاک چپ به دقت اندازه گیری میشود. در واقع تعیین این ضخامت در تخمین میزان ورود ساکشن و عمق مناسب آن، دید مناسبی برای جراح ایجاد میکند و مشخص میکند در کدام نواحی تمرکز چربی بیشتر است و در کدام نواحی کمتر. لذا جراح با چنین دیدگاهی، پلان جراحی را مشخص میکند.
به علاوه در این سونوگرافی، فتق های جدار شکم و ناحیه کشاله ران بررسی میشوند؛ چرا که وجود فتق و بیرون زدگی در جدار شکم میتواند باعث آسیب به احشای شکم حین جراحی شود.
اسکن ضخامت چربی چگونه انجام میشود؟
در طول سونوگرافی، شما روی تخت مخصوص سونوگرافی دراز کشیده و لباس خود را بالا می زنید. سپس متخصص سونوگرافی با استفاده از ژل مخصوص سطح شکم شما را می پوشاند و با استفاده از پروب سونوگرافی اقدام به تصویربرداری از نقاط مختلف شکم شما می کند و میزان چربی هر منطقه را اندازه گیری میکند. تصاویر ثبت شده و ریپورت پرینت گرفته میشود و به دست شما سپرده میشود تا نزد پزشک متخصص خود ببرید .
اقدامات قبل و بعد اسکن ضخامت چربی
اسکن ضخامت چربی نیاز به آمادگی و مراقبت خاصی قبل و بعد از آن ندارد.
آیا اسکن ضخامت چربی بدن خطرناک است؟
معمولاً در سونوگرافی، فرد هیچ عارضه و دردی را تجربه نمیکند. از آنجایی که اولتراسوند به جای اشعه از امواج صوتی استفاده می کند، از اشعه ایکس ایمن تر است.
عوارض اسکن ضخامت چربی
سونوگرافی را میتوان عکس برداری بدون درد با استفاده از امواج فراصوت تعریف کرد که ممکن است این امواج آسیبزننده به نظر برسند. در واقع سونوگرافی به طور کامل روی پوست انجام میشود و به اعضای داخلی بدن نمیرسد و عوارضی در بر ندارد.
هزینه اسکن ضخامت چربی
هزینه سونوگرافی با توجه به عواملی مانند ناحیه مورد نظر، دستگاه های مرکز تصویربرداری و محل تصویربرداری تعیین می شود.
انجام عکس برداری با اشعه ایکس یکی از اقدامات تخصصی است که در مرکز رادیولوژی شقایق تهران قابل انجام میباشد. لطفا جهت کسب اطلاعات بیشتر و هماهنگی با این مرکز با شماره تلفن 88553155 - 021 تماس حاصل فرمایید.
آدرس مطب : تهران ، یوسف آباد ، خیابان فتحی شقاقی ، بین چهلستون و بیستون ، راديولوژي و سونوگرافي شقایق
تلفن : 88553155 - 021
آدرس مطب 2 : تهران ، ونک ، خیابان ملاصدرا ، خیابان پردیس ، پلاک ۱۵ ، واحد ۱۲ ، طبقه چهارم ، رادیولوژی و سونوگرافی پردیس ونک
تلفن : 88782900 - 021 | 88203875 - 021
این فرم صرفا جهت دریافت نظرات ، پیشنهادات و انتقادات کاربران در مورد مطلب فوق میباشد .
به سوالات پزشکی در این بخش پاسخ داده نمیشود .
از ارسال پیام های تبلیغاتی در این بخش خودداری نمایید .
حداکثر طول مجاز برای متن پیام 500 کاراکتر است .